Dyn hûs... dyn thús 
 


interieurontwerp tiny house broekIn de omgeving van Broek kreeg ik de bijzondere kans om interieurontwerpen op maat te creëren voor twee Tiny Houses. Het bedrijf Rufus vroeg me om ontwerpen te maken die niet alleen functioneel waren, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passend bij zowel het Tiny house als de natuurlijke omgeving. Het was mijn doel om een perfecte balans te vinden tussen praktische bruikbaarheid en een aantrekkelijk ontwerp.

Ik wilde ervoor zorgen dat de Tiny Houses er prachtig uitzagen en naadloos pasten bij het bedrijf en de omgeving. Materialen, kleuren en texturen werden zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus geheel te vormen en een gevoel van rust en sereniteit te creëren. Elk detail was ontworpen om de sfeer van het omliggende landschap te weerspiegelen en tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling te behouden.

Het resultaat is verbluffend. Het op maat gemaakte interieurontwerp voor het Tiny House in Broek was zowel functioneel als esthetisch. Het sluit naadloos aan bij het bedrijf en de omgeving, en creërd een ideale leefomgeving voor de gasten. Het was een eer om bij te dragen aan deze unieke Tiny House ervaring.https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.Foto%202.jpg/picture-400?_=186ff00b590

https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.Foto%206.jpg/picture-400?_=186ff00a5f0E-mailen
Bellen
Instagram