Dyn hûs... dyn thús 
 

 

Over mij
Hi, mijn naam is Senna. Mijn interieur avontuur begon toen ik als klein meisje speelde met de meubels die ik tot mijn beschikking had. De meubels waar ik gebruik van maakte waren niet alleen de meubels die in mijn kamer aanwezig waren maar ook meubels die mijn ouders hadden opgeslagen in de oude koeienstal. Geen nieuwe meubels maar meubels met een verhaal. Gekregen, gekocht in de kringloop winkel, zelf gemaakt of gevonden in de natuur. Deze meubels verschoof ik tot ik weer een nieuwe indeling had gevonden en hier waren ontelbaar verschillende indelingen mogelijk. Sinds de zomer van 2018 ben ik continu met interieur bezig en eerlijk gezegd verveelt mij dit geen moment. Mensen helpen met een interieur die hun liefde voor het leven verlengt tot in het kleinste hoekje van de woning.

Liefde voor het interieur maar ook liefde en aandacht voor de wereld vind ik belangrijk! We wonen in een wereld waar de wegwerpmaatschappij erg aanwezig is. Zo worden er per jaar 12 miljoen kasten, 21 miljoen stoelen, 3 miljoen keukens en 7,2 miljoen tafels bij het grofvuil gezet! 100% duurzaamheid is niet waar ik naar streef. Het gaat mij erom dat je bewust wordt van de keuzes die je maakt, wat je zelf mooi vindt , tijdloos en eigen.

Met mijn gevoel voor interieur en sfeer sta ik klaar om je hiermee te helpen. We creëren een interieur waar je over 10 jaar nog steeds blij van wordt. Waar je elke dag naar huis gaat en het voelt als thuiskomen. Het is bovendien een interieur waar we de wereld niet te veel mee belasten. Als interieur adviseur help ik je om de juiste keuzes te maken. Zo doe je geen onnodige uitgaves, kies je bewust en houden we duurzaamheid in het achterhoofd.


E-mailen
Bellen
Instagram