Dyn hûs... dyn thús 
 


interieurontwerp bungalow leeuwarden
Door de bewoners van een jaren –60 bungalow werd ik benaderd om interieur ontwerp voor hen te maken. Ze waren net eigenaar geworden van deze karaktervolle woning, waar de vorige eigenaar nooit iets aan de indeling of inrichting had veranderd. Vol enthousiasme en met een duidelijke visie kwamen ze naar mij toe voor advies over de inrichting, kleuren en meubels. Het was mijn verantwoordelijkheid om hun ideeën te vertalen naar een op maat gemaakt interieurontwerp dat perfect aansloot bij hun persoonlijkheid.

De bewoners hadden een voorliefde voor een interieur met een knipoog. Ze wilden een interieur dat niet alleen esthetisch verbluffend was, maar ook ruimte bood voor speelse accenten. Hun motto: 'less is more', waarbij de focus lag op kwaliteit en het creëren van rustige sfeer. Ze wilden dat elk element in de ruimte zorgvuldig werd gekozen en een statement maakte.

Samen begonnen we aan de transformatie van de woning. Terwijl we de draagmuren behielden, ontwikkelde ik een compleet nieuwe, creatieve indeling die perfect aansloot bij hun wensen. Het was een uitdaging om de ruimte te optimaliseren en tegelijkertijd een gevoel van openheid te behouden. Ik slaagde erin om functionele zones te creëren met naadloze overgangen, waardoor een harmonieuze flow ontstond.

Bij het selecteren van de meubels en decoratieve elementen was elk item een bewuste keuze. Ik combineerde tijdloze klassiekers met eigentijdse pronkstukken, waarbij ik ervoor zorgde dat elk stuk een verhaal vertelde. De kleuren werden zorgvuldig gekozen om warmte en harmonie te brengen, terwijl gedurfde accenten zorgden voor die speelse twist waar de bewoners naar verlangden.
Het resultaat was een op maat gemaakt interieurontwerp dat de jaren-60 bungalow in Leeuwarden nieuw leven inblies. Het interieur weerspiegeld de persoonlijkheid van de bewoners en straalt een gevoel van rust en stijl uit. Het is een ware transformatie waar ik ontzettend trots op ben! 

E-mailen
Bellen
Instagram