Dyn hûs... dyn thús 
 

Welkom !


Creëer samen met mij een droominterieur vol bewuste keuzes! Mijn passie is om meer mensen te helpen bij het creëren van een interieur waar bewustwording centraal staat. Samen realiseren we een interieur waar je over 10 jaar nog steeds dolgelukkig mee bent, een plek waar je elke dag naar terugkeert en waar het voelt als thuiskomen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we de wereld niet te veel belasten.

Als enthousiaste interieuradviseur sta ik klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Geen verspilling van tijd en geld, maar bewuste beslissingen met duurzaamheid in gedachten. Op die manier kun jij straks thuiskomen in een uniek interieur waar je trots op kunt zijn!

 

 

Wist je dat...  Er per jaar 12 miljoen kasten, 21 miljoen stoelen, 3 miljoen keukens en 7,2 miljoen tafels bij het grofvuil worden gezet!

 Hi, mijn naam is Senna. Mijn interieur avontuur begon toen ik als klein meisje speelde met de meubels die ik tot mijn beschikking had. De meubels waar ik gebruik van maakte waren niet alleen de meubels die in mijn kamer aanwezig waren maar ook meubels die mijn ouders hadden opgeslagen in de oude koeienstal. Geen nieuwe meubels maar meubels met een verhaal. Gekregen... lees verder
  • Senna van SA wenje hielp ons goed bij het aavullen van decoratie in onze studio. De basis was er al maar door Senna's ervaring werden haar ideeën zichtbaar warmer en huiselijker. We krijgen van onze gasten veel com
  • zo heb ik handvaten voor het uitzoeken van de meubels, de indeling van de kantoren, kleurkeuzes en materialenkeuzes
 


E-mailen
Bellen
Instagram