Dyn hûs... dyn thús 
 


Interieuradvies

Basis advies

Het basispakket biedt de basis voor een interieurplan dat aansluit op je wensen en stijl. Als professioneel interieur adviseur zorg ik ervoor dat je interieur de perfecte balans vindt tussen sfeer, functionaliteit en persoonlijkheid.

Het basispakket bevat de volgende belangrijke onderdelen:

 1. Moodboard: Te beginnen met moodboard dat de gewenste sfeer en stijl van het interieur weergeeft. Door middel van zorgvuldig uitgezochte beelden, kleuren en texturen brengen we het advies nu al tot leven. Dit vormt de basis voor het advies.
 2. Plattegrond: Ik stel een gedetailleerde plattegrond op die de gehele indeling van de ruimte weergeeft.  Bij het ontwerpen houd ik rekening met de functionele zones en loopruimtes.
 3. Meubel- en Materialenplan: Op basis van smaak en voorkeuren stel ik een meubel- en materialenplan op. Ik zoek de juiste meubelstukken en materialen uit die passen bij de stijl die voor ogen is en functionaliteitsbehoeften. Hierin geef ik advies met betrekking tot geschikte kleuren, texturen en afwerkingen.
 4. Shoppinglist: Om het gemakkelijk te maken, stel ik een gedetailleerde shoppinglist op met alle benodigde items voor het geadviseerde interieur. Van meubels en verlichting tot accessoires en decoratieve elementen, je ontvangt een overzichtelijke lijst met product aanbevelingen en winkellocaties.


Prijs op aanvraag

Compleet advies

Ontdek het complete interieuradvies dat je droominterieur tot leven brengt. Met het uitgebreide pakket bied ik een op maat gemaakt advies dat voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Het complete interieuradvies bevat de volgende belangrijke onderdelen:

 1. Moodboard: We beginnen met het creëren van een moodboard dat de gewenste sfeer en stijl van jouw interieur weergeeft. Door middel van zorgvuldig geselecteerde beelden, kleuren en texturen geven we het advies nu al vorm.
 2. Plattegrond: Ik stel een gedetailleerde plattegrond op die de gehele indeling van de ruimte weergeeft.  Bij het ontwerpen houd ik rekening met de functionele zones en loopruimtes.
 3. Meubel- en Materialenplan: Op basis van smaak en voorkeuren stel ik een meubel- en materialenplan op. Ik zoek de juiste meubelstukken en materialen uit die passen bij de stijl die voor ogen is en functionaliteitsbehoeften. Hierin geef ik advies met betrekking tot geschikte kleuren, texturen en afwerkingen.
 4. Verlichtingsplan: Een goed verlichtingsplan is superbelangrijk voor de sfeer en functionaliteit van uw interieur. Ik stel een verlichtingsplan op dat de juiste mix van algemene, accent- en sfeerverlichting bevat. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende activiteiten en de gewenste sfeer in elke ruimte.
 5. Accessoire plan: Ik maak een gedetailleerd accessoire plan waarin ik advies geef over de decoratieve elementen, zoals kunstwerken, kussens, vazen en andere accessoires die jouw interieur een persoonlijke touch geven
 6. Shoppinglist: Om het gemakkelijk te maken, stel ik een gedetailleerde shoppinglist op met alle benodigde items voor het geadviseerde interieur. Van meubels en verlichting tot accessoires en decoratieve elementen, je ontvangt een overzichtelijke lijst met productaanbevelingen en winkellocaties.
 7. Tussentijdse bespreking: Tijdens het proces bied ik een tussentijdse bespreking waarin we de voortgang van het project bespreken en eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren op basis van jouw feedback.
 8. Eindpresentatie in 3D: We werken het advies uit in een gedetailleerd 3D-ontwerp, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw interieur eruit zal zien. Dit helpt je om inzichtelijk te krijgen hoe het gaat worden en eventuele wijzigingen door te voeren voordat de uitvoering begint.

Na het advies blijf ik beschikbaar voor eventuele vragen die je hebt. Ik streef ernaar om jouw interieurproject tot in de puntjes te begeleiden en jouw droominterieur werkelijk te laten worden!

Prijs op aanvraag
inrichten & afstylen
Na de presentatie van het advies heb je de mogelijkheid om alles door mij te laten bestellen, in te laten richten en af te laten stylen.
Ervaar het plezier van een volledig gestylde woning. Laat mij alles voor je regelen: van het selecteren en bestellen van meubels en accessoires tot het inrichten en stylen van jouw interieur. Maak van jouw huis een prachtig thuis waarin elk detail perfect op elkaar is afgestemd.

Prijs op aanvraagFlitsadvies 

Wil je snel en doeltreffend advies voor een specifiek onderdeel van je interieur? Dan is het Flits advies precies wat je nodig hebt! In slechts een kort en intensief adviesmoment ontvang je gerichte tips, ideeën en suggesties om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een specifieke ruimte die je wilt aanpakken of een probleemgebied dat je wilt oplossen, het Flits Interieuradvies biedt de efficiënte en betaalbare oplossing die je zoekt. Laat je inspireren en realiseer snel de gewenste veranderingen in jouw interieur.


Prijs op aanvraagAndere vragen of wensen? vraag naar de mogelijkheden. Ik ben erg flexibel en overal voor inzetbaar. Neem contact op via het contactformulier.
Prijzen zijn inclusief 21% Btw

E-mailen
Bellen
Instagram